0 Läs mer >>
Men fan vad hasch är härligt ändå.

Knaskalas

0 Läs mer >>
Är så jävla trött på allt. Ångest, idiotiska människor, livet. Typ allt. Orkar inte. Känner mig så ensam utan min babe, som åkte hem idag. Låt veckan gå fort så jag får vara med honom igen. Han gör allt så mycket bättre.

Fan ta allt

0 Läs mer >>
Trött och ångestig. Vill röka och supa, alkoholabstinensen är enorm. Saknar min pojke massvis också, men har inte pratat med honom idag vilket får mig på dåligt humör och jag vill inte smsa först men samtidigt vill jag ju prata med honom och det spelar ju ingen roll vem som smsar först. Om han inte skrivit innan 21.30 får jag lov att skriva till honom. Måste alltid sätta upp gränser för när jag får svara på eller skicka sms, och även göra andra saker. "Jag får svara när det gått 4 minuter" eller "jag får gå på toa när jag sett 15 minuter till av filmen". Normalt.


första dagen i skolan avklarad. Det var trevligt att träffa alla igen. Skönt att allt är som vanligt också.

Eww

0 Läs mer >>
Fuck det. Fuck allt. Äter som en häst. Super sjätte dagen i rad. Röker som ett ånglok. Ångestar sönder. Saknar min pojke. Aja. Känner mig i alla fall rätt snygg och mår ändå hyffsat. Snart börjar skolan, snart är det malmöfestival, snart får jag träffa min pojke. 

Det här med att äta h...

0 Läs mer >>
Min helg har bestått av alkohol, skratt, musik, cigaretter, sex i en park på kvällen, mer alkohol, mer cigaretter, massvis med mer sex och otroliga mängder kärlek.

Idag vaknade vi bakis och trötta som fan och släpade oss till jobbet/tåget efter två timmars sömn. Saknar min babe så mycket redan, sängen är kall och tom utan honom. Lukten sitter kvar i sängkläderna och det gör ont att vara borta från honom. Jag älskar den pågen så otroligt mycket.

I need the fire, I ne...

0 Läs mer >>
Frukost: 1 portion havregrynsgröt med kanel och 1 banan, kaffe med havredryck, 1 stor persika
Fika: 1/2 portion gröt med 1 banan, 2 koppar kaffe, 3 glas vatten
Lunch: 2 havreknäckebröd med becel, 1 rågmacka, 2 glas vatten, 1 banan
Mellis: 2 havreknäcke med becel och marmelad, 1 stor persika, 1 portion gröt med 1 banan, 3 stora glas vatten
Middag: liten portion med spaghetti och sojafärs, grönsaker, 2 glas vatten
Kvällsfika: fruktsallad med ananas, mango och melon samt lite veggoglass till, 1 stort glas vatten, 2 knäckebröd med becel, 1 banan. 

Motion: promenad till och från jobbet- 2 km 20 min + 2 km 20 min, promenad 20 min 2 km med kompis, promenad 3.5 km 40 min med kompis. Även arbetat 6 timmar då jag stått/gått runt mesta delen av tiden.

Som ni märker så har jag åtminstonde ätit mycket frukt idag. Men mycket annat också. Det behövs dock när man är vegan, och ändå är detta mycket mindre än vad jag äter normalt. För första gången på flera veckor har jag inte blivit övermätt en enda gång under hela dagen. Emotional eating är inte kul, speciellt inte när man vräker i sig sockriga och feta onyttigheter. Idag var min första bra matdag på jag vet inte hur länge, då jag inte ätit för mycket eller för litet. Det känns underbart.
Imorgon kör vi vidare, men kommer dricka då... Oh well. Alkoholabstinensen är enorm så jag kan inte stå emot. Inte druckit alls sedan i söndags förstår ni hur sjukt det är för mig?? Jag är så duktig.

Oj nu när jag räknade ihop kalorierna (mest av nyfikenhetens skull, kommer ABSOLUT INTE börja räkna igen pga vill inte försvinna ner i ätstörningsträsket igen. Såklart sitter en del kvar, men att dra sig själv ännu djupare... Nej tack) så blev det endast runt 2100-2200. Räknar ju inte så exakt nu. Som high carb vegan bör man äta minst 2500, speciellt då man rör mycket på sig och jobbar.


Ett steg i taget

0 Läs mer >>
Maten just nu går SKIT. Äter massvis med vitt bröd, pommes, socker socker socker osv. Äter knappt frukt eller grönsaker om man jämför med förut. Det är ju helt galet. Är vegan förresten, för er som inte visste (har varit i 1.5 år nu och det går hur bra som helst!!).

Nu ska jag börja äta massor frukt och grönt, bara mörkt bröd/knäckebröd, så lite socker som möjligt (såklart äta ibland om jag har anledning för det, inte ångesta över det och aldrig skämmas), dricka mer vatten etc.

Imorgons matplan:
Frukost: gröt + bär/frukt + kanel, kaffe, cigg
Förmiddagsfika: gröt + kanel, kaffe
Lunch: sallad/mörkt bröd, kaffe, vatten
Mellis: gröt + frukt/bär //något annat bra jag hittar..., kaffe, cigg
Middag: vad det nu bjuds på, mycket grönsaker, vatten

Promenerar dock minst 1.5 timme varje dag och står upp 6 timmar i sträck på jobbet, vilket tär på mina små fötter. Herregud säger jag bara. Så ömma.

Nu jävlar ska jag sova. Hell yeah.

Nu jävlar ska vi äta ...

0 Läs mer >>
I söndags fick jag någon sorts ångestattack. Skakade i kroppen, mådde illa, huvudvärk, var yr, kunde knappt andas, allt kändes bara fel och jag var arg på och äcklad av exakt alla. Tur att min fina pojke var där och hjälpte mig, han gör allt bättre. Dock mådde han också skit bara för jag mådde dåligt så vi satt och rökte för många cigg och pratade om döden och om vårt hat för mänskligheten. Det var rätt fint ändå. Hade en så fin helg med min älskling, och det bästa är att han kommer nu till helgen igen. Jag saknar honom så.

Oh, the razorblade, t...