0 Läs mer >>

Känner en katastrofal mix av brutal ångest, tomhet, överväldigande känslor och total orkeslöshet.

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Klär upp mig och åker för kuratorsamtal och senare bio med två fina vänner. Vin i väskan, cigg i fickan. Det ska nog gå.

Och jag förstår de so...

0 Läs mer >>
Panikångest igår kväll efter häng med mycket (men väldigt trevligt) folk. Vaknade med enorm ångest, blev lugnad av pojkvännen. Träffade ett par av hans vänner, fest på gång i eftermiddags. Ångsten blev för stark och jag åkte hem. Inte ofta jag tackar nej till sprit, men jag hade verkligen inte klarat det. Bröt ihop fullständigt på tåget, grät och skakade och ville dö.
Var hemma efter två timmars tågåk, vid sjutiden. Ringde mamma som inte var hemma, hon försökte trösta mig. Låg och kollade serier och försökte hålla mig lugn, tills mamma kom hem och tvingade i mig lite mat. Knappt ätit någonting sedan i torsdags. Ett par mackor under hela helgen, och nu en veggoburgare och lite grönsaker. Allt smakar äckligt. Inget matsug eller hunger. Endast ångest och ledsenhet.

Nu rinner tårarna igen och jag kan inte stoppa det, vet inte vad jag ska ta mig till. Vill bara försvinna från denna värld. Vill aldrig mer röra mig ur sängen, vill bara ligga här och dö. Fönstret ser lockande ut, men jag vet att det bara kommer sluta med ett par brytna ben. Tågrälsen är nog bättre.

Ska ta mig samman och ringa en av mina bästa vänner. Han kanske kan lugna mig en gnutta.

I love to sleep becau...

0 Läs mer >>
När jag träffade min pojke igår, efter nästan två veckor ifrån varandra, var det bland det bästa på länge. Vi pratade och allt känns mycket mer okej nu. Han höll om mig hela natten, som jag saknat det.

Idag har jag panik, snart åker vi till ett spel-place där pojken brukar hänga. "Det är så många som vill träffa dig där". Kommer antagligen försvinna ut och röka stup i kvarten om jag inte hittar några vettiga människor som jag känner mig trygg med. Allt hade varit så mycket lättare om jag bara haft alkohol.


Underhåll oss

0 Läs mer >>
Klädda i tighta svarta spetsklänningar och hatt, firar jag och min finaste vän in höstlovet med vodka cola och cigg.

Ikväll blir det gos hos pojken. Det ska nog gå.

Höstlov

0 Läs mer >>
Hur kan någon bara göra allt så mycket bättre bara genom ett telefonsamtal? Jag har varit så osäker på allt de senaste dagarna och totalt känslolös för min pojke. Vi pratade nyss och jag är fylld av värme igen. "Jag tänker dagligen på självmord, men det som får mig att fortsätta kämpa är att ha kvar dig. Jag kämpar för din skull. Jag älskar dig." Var bland det finaste någon sagt på länge. Hans röst, hans skratt, det är som medicin för mig. Jag vet att "people are never medicine", men för tillfället har jag någonting som får mitt hjärta att mjukna, min ångest att dämpas, mina ögon att glittra. 

Imorgon får jag äntligen vara i hans varma famn, känna hans mjuka läppar mot mina, känna mig trygg, omtyckt.

Deep in the still of the night, I hear your voice in the dark.
It fills the empty spaces taking over my broken heart.
You give me strength to go on. You rescue me from the pain.
I'm crazy for you 'cause your love kept me from going insane.
You stole my heart with one kiss. Embraced my soul with your lips,
And I'm forever grateful.
 
(If I tremble - Front porch step)

And if I tremble at t...

0 Läs mer >>
Och ingenting känns bra längre. Min pojke hör knappt av sig, och när han gör det är han bara ledsen och säger att han saknar mig. Helgen ska vi spendera tillsammans, och större delen av höstlovet. Jag hade sett fram emot detta så mycket, att spendera massor tid med honom. Nu vet jag inte. Orkar inte.

Ja. Allt är väl bajs. Failade på matteprovet också. Hej å hå.

Dom är efter dig, dom...

0 Läs mer >>
På tåget till skolan. Allt går i slowmotion. En i klassen som följt efter mig konstant hela ettan tror vi är bästa vänner och allt jag vill är att bli av med henne. Kommer nog strypa henne snart för hon fattar verkligen inte hur tydlig man än är.

Idag känns det bara tomt. Har gjort det en vecka nu. Inga ångestattacker dock. Bara tomhet. Nästan värre egentligen.

Det ekar i mitt huvud

1 Läs mer >>
Igår var det fjortisfest med en fin vän. Det var bra.
 
Idag däremot. Sjuk. Äta, kolla serier, promenera, kolla mer serier, äta, äta, äta, spela call of duty, äta. I princip.
 
Är otroligt rastlös och har bara fått en enda cigg idag. Hoppas min pojke hör av sig snart, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Han har börjat dra sig undan. Jag får jämt smsa först, han vill bara prata en kort stund de flesta dagar, vi träffades inte alls denna helgen. Jag hoppas det löser sig. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, jag älskar honom verkligen. Utan dig är jag halv, det är inte sant utan dig är jag ingenting alls.

I wanna stay inside a...

0 Läs mer >>
Idag var jag ledig från skolan. BUP stod på to-do listan. Jag sov till halv tolv idag, yr av trötthet och förkylning.

Åkte in till staden med min mor. Hon var lika jobbig som vanligt.

Anlände i bups väntrum. Lika stelt som de förra gångerna.

Blev förd till ett rum för samtal med två psykologer eller vad fan de nu var. Lika ångestframkallande som alltid i stela situationer.

De två shrinksen frågade mig ungefär "vad vill du ha hjälp med idag då" och "jaha och när får du dessa ångestattacker då?". Resten av de två timmarna ängnades åt att prata satan om vad de trodde samt fråga ut min mamma om hur det var nu och hur det var när jag var liten. Ibland fick jag svara ja eller nej på någon fråga.

Det hela avslutades med att de inte anser att jag behöver medicin i nuläget, och att jag antagligen blir vidareskickad för utredning på vuxenpsyk eftersom det bara är 4 månader till jag blir 18. De ska meddela mig innom en månad. Tror jag. Lyssnade inte så noga.

Grejen är den, de frågade mig i princip ingenting. Kanske ta reda på mer om min ångest? Jag ville så gärna berätta men jag kunde inte, samt om min förmodade depression. Berättade för mamma när vi var klara, hon blev arg för jag inte sagt det tidigare.
Jag fattar inte varför de inte frågade mer om ångestattackerna??? Om de visste hur jag ligger och skakar och inte kan andas, och allt jag vill är att avsluta mitt liv, hade de sagt det då. Om de visste hur mina hjärtslag blir 10 gånger snabbare vid minsta lilla ändring, minsta lilla obehag, hade de sagt så då? Om de visste hur meningslös, hopplös och känslokall jag känner mig, hade de sagt så då? Om de visste hur mycket jag kämpar för att dämpa ångesten, genom alkohol, droger och självskador, hade de sagt så då?
Antagligen. Det är ju BUP vi pratar om.

BUP (knulla er med en...

0 Läs mer >>
Jag älskar min pojkvän. Det gör jag. Och han älskar mig. Men ibland, som idag, så tvekar jag på vad det är vi håller på med. Vi träffas alltid på helgerna, eftersom vi bor en bit ifrån och det blir mycket med skola osv. Denna helgen skulle han iväg till en saknad vän, vilket jag kan förstå och även om det gjorde ont så okej, man behöver sina vänner speciellt de man inte träffar så ofta. Men nu pratade vi nyss. Han ska inte dit. Jag skulle också iväg till en vän jag inte träffat på ett tag men det blev inställt = kaos i hjärnan även om jag redan har nya planer (halvdanna sådana, inget speciellt egentligen)
Han svarade "jaha ja jag ska no träffa --- i helgen". "Men du skulle ju till --första kompisen--". "Ah nej det blev inställt" min hjärna ba okej. Tack???? "Så du vill inte träffa mig då". Hans svar: ".... Jo... Egentligen... Men vi ska spela in och sådär" (de spelar i ett töntigt jävla band som de tror de ska tjäna pengar på)
Där gick gränsen och jag fick trycka tillbaka tårarna och ångesten över att han inte ens vill träffa mig när hans planer blivit inställda, jag inte har något särskilt att göra och han inte ens vet om han ska träffa den andra vännen. Inte bara en dag utan fredag-söndag vill säga.
Om han inte gör något särskilt i helgen tänker jag konfrontera honom. Det här känns inte okej, om jag ska vara ärlig. Klart han kan behöva en paus från mig för jag vet att jag är krävande och han behöver sitt space, men det funkar inte så för mig.

Jag är en extremt needy person, både med vänner och pojkvänner. Jag blir så attatched så otroligt lätt. Vilket innebär att jag inte bara blir lite ledsen när jag inte får träffa personerna utan blir extremt katastrofalt sönder av ångest och kaos i hjärnan. Mycket sitter också i att jag MÅSTE planera och kontrollera exakt allt runt om mig, även dem jag gillars liv. Jag vill veta exakt allt. Och de flesta tycker detta är extremt obekvämt och jobbigt.
Dessutom blir jag vansinnig samt ångestig när det går för långt. Jag blir så arg. Det tar oftast ut sig på mig själv.

Jag tröttnar också lätt på människor. Först kan jag hitta en person jag tycker om, jag känner det direkt. "Hen tycker jag om". Sedan måste personen vara en sådan som söker kontakten själv, annars tar det många månader innan jag kommer nära hen. När vi sedan är sådär nykära/nykära som man kan bli i vänner också?? Om ni förstår... Då tror jag allt är perfekt och hen är min medicin, min ångestdämpning, perfekt för mig. Sedan, efter någon månad tröttnar jag. Börjar inse alla fel. Stör mig på personen. Börjar fundera på att göra slut, eller säga upp vänskapen.

Det är därför jag avverkat 5 pojkvänner endast under detta år. Fråga mig ej varför jag får pojkar så lätt.
Men grejen är den, att med min nuvarande pojkvän känns det speciellt. Han har varit med om så mycket, han är så pass annorlunda själv. Det gör att han lyssnar på mig. I alla fall när han kan koncentrera sig (grov ADHD vilket är så jobbigt för mig ibland, att han inte kan lyssna). Men ändå. Denna tveksamhet som alltid uppstår efter ett tag. Den har redan börjat komma. Jag har redan fantiserat om vår framtid. Vi går ut skolan, flyttar ihop i en liten lägenhet, har mysiga kvällar med vänner, skaffar jobb, går på massor festivaler och koncerter, gör saker annorlunda än alla andra men ändå samma. Jag vet, man ska inte fundera på sådant ännu, men det är svårt att låta bli. Vi passar så bra ihop, för vi gör saker på vårt eget sätt och lyssnar inte på andra. En stark vilja helt enkelt.
Jag skulle aldrig kunna trivas med en normal snubbe. Jag tänker ibland på hur det skulle vara att vara tillsammans med någon av mina nära vänner (eller någon med liknande personlighet) och det går inte att föreställa sig. Jag hade blivit dumpad efter en halvtimme.

Nu kommer jag nog falla ihop av tårar men. Fuck allt. Jag ska dricka vin andra gången denna veckan.

Att ha ett förhålland...

1 Läs mer >>
Det finns några få personer jag älskar. Och dem älskar jag oändligt. Jag är så rädd att de skulle lämna mig, för vem skulle jag vara utan mina vänner och utan min pojke. Mitt liv skulle vara totalt betydelselöst.

Trots min kärlek till dessa personer, känner jag tomhet. Jag vet att jag älskar dem, men ibland känner jag ingenting. Det är läskigt.

Ångesten är enorm. Tomheten är värre.

Hur länge ska det vara såhär?

Ikväll blir alkoholen min räddning.

Sadness

0 Läs mer >>
Allt känns hopplöst. Mörkret har mig. Mina tankar kväver mig. Paniken är enorm. Jag vill bli fri.
 
Igår fick jag en enorm ångestattack. Min pojkväns medicin gör honom så trött, så han somnade direkt när vi gick till sängs. Jag satt bredvid hans sovande kropp, drack mig stupfull på spriten vi hade hemma. Grät och skar mig själv. Han vaknade av att jag grät. Min kropp skakade, jag kunde inte andas, jag ville bara avsluta mitt liv. Snyftande viskade jag "jag orkar inte mer. Det spelar ingen roll längre, jag vill dö nu". Han höll om mig, smekte lugnande min arm och till slut somnade jag.
 
Idag känns allt bara totalt meningslöst igen. Dagen spenderades med att titta på film, lugna min pojke när han fick panik, åka till staden och träffa en kär vän medan pojken åkte hem till sig. Nu är jag hemma igen, i sängen med chipspåsen, ångesten och filmen. Allt jag vill är att försvinna. Jag saknar min påg, får nog inte träffa honom på nästan två veckor nu pga andra planer. Jag önskar vi två bara kunde ligga här i sängen och äta chips, mysa, dricka alkohol, ha sex och kolla på film i all oändlighet.
 
På tal om sex, min sexlust har försvunnit nästan helt pga dessa känslor av meningslöshet. Samma för min pojke. Det känns så konstigt, och tråkigt. För en del av mig är ju sugen, men jag orkar inte. Sex är underbart, det får mig på bättre humör och det dämpar min ångest. Men när det inte går, ja vad gör man.
 
Jag hoppas jag klarar kvällen. Jag vill inte skada mig själv mer, men lusten att bara skära upp mina armar är enorm. Självmordstankarna har kommit tillbaka och jag dagdrömmer om att hoppa framför tåget varje gång jag går nära järnvägen. Men jag är starkare än så. Min pojke behöver mig, mina vänner behöver mig. Jag kan inte svika dem. Och en del av mig vill fortfarande vara kvar. Jag ska inte göra något.

Och jag väger nästan ...