0 Läs mer >>
Min fina pojke sov hos mig igår och det var så underbart att få vara nära varandra hela natten. Han höll på att få en panikångestattack men jag lyckades lugna ner honom och det gick över ganska kvickt. Han hade inte med sina mediciner, mycket bra jobbat eller nej. Goda nyheter: mina föräldrar älskar honom. Dåliga nyheter: han ska bo på internat i fyra år och kan bara ses på helgen antar jag. Det kommer vara jävla jobbigt.

Jag älskar honom så otroligt mycket, trots att vi träffades första gången för 2.5 veckor sedan. Men det känns speciellt det här. Det är annorlunda denna gången. Jag kände direkt när vi började prata att det var en speciell connection mellan oss, och jag hade rätt. Jag vill vara med honom jämt, hela tiden. Kunna hjälpa honom när han mår dåligt och själv må bra av att vara nära honom. Men det går ju inte, när man bor långt ifrån och har fullt upp med skola och skit.

Jobbet går bättre nu, inte roligt men jag börjar lära mig.

Jag har så mycket ångest idag. Har skakat i hela kroppen sedan i eftermiddags. Jag kunde inte vara inne så jag gick ut en sväng med vovven, och nu sitter jag i gräset och röker min sista cigg och andas. Känns lite bättre.

Ångestångestångest

0 Läs mer >>
Första dagen på sommarjobbet avklarad, 14 to go. Det ska nog gå. Förutom att jag inte kan äta på hela dagen pga för mkt ångest, och en person som jobbar där har hatat mig i många år och jag hatar väl henne, får rysningar när hon går förbi och får ångest av hennes existens. Så mycket obehag. Men jag ska nog klara det ändå.
Imorgon får jag träffa min babe. Han kommer hem till mig och träffar föräldrarna, orkar inte. Men vill vara med honom och det är enda sättet just nu.

Är så apatisk mot livet känner att jag hatar allt lite smått men inte tillräckligt starkt för att faktiskt göra något åt det. Är mest en ångestklump igen.

Dom viskar du är tidl...

0 Läs mer >>
Är wide awake och ska upp om fyra timmar. Pratat med min pojke i telefon hela kvällen och rökt i fönstret. I alla fall helt okej. Första dagen på jobbet imorgon. Är inte nervös, mest bara apatisk över det och lätt ångestig. På tisdag får jag träffa min baby igen. Längtar sönder ungefär. 

Pungsvett i helvetet

0 Läs mer >>
Tar min psykiskt sjuka lillebrors medicin och trodde att det var en bra plan. Är bara snurrig och extremt trött. Fast å andra sidan, i kombination med någon liter vatten till, en cigg och en timme ute i den svala luften så hjälpte det rätt bra mot ångesten. Mår nästan bra nu. Tjoho.

kaosbarn

1 Läs mer >>
Jag har officiellt förstört mitt liv. Utegångsförbud resten av sommaren och kommer väl knappt få göra någonting sen heller. Orkar inte mig själv, jag är nog den dummaste flickan som existerar.

Det enda positiva är att min pojkvän älskar mig. Han sa att han älskar mig över allt annat, och att jag är den enda som får honom att må bättre. Trots att vi känt varandra i bara två veckor. Men jag älskar honom lika mycket. Det är helt galet, men min kärlek för honom är större än någon jag haft förut. Han är deprimerad och suicidal, jag är en enda klump av ångest, men vi räddar varandra. Vi kommer ta oss igenom allt. Han får komma hem till mig istället under dessa veckorna. Det kommer lösa sig.

Jag ska försöka att bara ta mig igenom mitt straff. Jag förstår varför jag fått det. Men det känns fortfarande hemskt. Hatar att vara hemma och hatar att vara ensam, så det är verkligen det värsta som finns just nu.
Men jag ska jobba 7-8 timmar om dagen mån-fre, sen kan jag åka till gymmet, gå på promenader, skriva, läsa, kolla på film, lyssna på musik, någon kompis kan säkert hälsa på iblanf och min pojke får också komma hit, jag kan åka till stallet ibland. Fokusera på mig själv ett tag, det kanske blir bra. Kommer vara mycket begränsat med rökning och antagligen ingen alkohol alls, men det är väl bara bra. Under de senaste 4-5 månaderna har jag inte varit nykter mer än 4 dagar i sträck, oftast druckit varje dag i flera veckor. Jag vet inte varför, men det är väl all ångesten.

Jag kan ta mig igenom detta. Det gäller bara att ta en dag i sänder, så löser det sig på något vis. Räknar ner timmarna tills mitt utegångsförbud upphör. 578 timmar och 6 minuter kvar.

Jag är en riktig idio...

0 Läs mer >>
Har ni tänkt vad härligt det är att bli full

Hej

0 Läs mer >>
Mina två bästa vänner sa nyss till mig att de brukar träffas på stranden på morgnarna och meditera och mysa, nästan varje dag. Förstår inte. Varför har de inte sagt något till mig? En av dem har sagt att hon gjort det någon gång, men inte att de gjorde det tillsammans. Känner mig otroligt dissad och utanför. Man kan inte "glömma" att säga det, i flera veckor. Har frågat om de kunde träffas flera gånger men de har inte kunnat inte haft tid osv. Jag förstår inte. Okej att jag har mycket att göra och träffar andra folk hela tiden men ändå, de ska ju föreställa mina bästa vänner. Ska träffa en av dem idag, har inte längre lust. Fuck allt. Tacka vet jag alkohol och cigaretter. Och min knaspojke, och alla andra vänner som inte dissar. Är så jävla irriterad och besviken. Jag menar, jag hade inte varit med varje gång men någon gång ibland? Men de vill väl inte ha med mig då. Fuck dem.

Mina föräldrar och syskon och vovven åkte nyss, på camping. Älskar att ha huset för mig själv, bara relaxa, äta när jag vill, röka när jag vill, dricka när jag vill. Längtar så mycket efter ett eget ställe att jag går sönder.

Jag måste köpa cigaretter men kan inte ta mig dit jag brukar köpa, så hoppas på det bästa i den andra staden. Vet inte vad jag tar mig till annars. Det är inte alltid lätt att vara mindreårig och rökberoende.

Jag har sådan ångest just nu, är så spänd i hela kroppen. Behöver alkohol men det enda jag har är 5% äcklig öl. Har inga pengar heller. Hatar allt. Vill vara med min pojke och slippa mina "vänner" idag. Men går inte. Jävla äckel allt är.

Who needs friends any...

0 Läs mer >>
Vem behöver egentligen sömn? Varför sova bort tiden när man kan vara uppe hela natten, sitta i fönstret röka cigaretter och kolla film? Inte jag i alla fall.

Sleep is for the weak

0 Läs mer >>
Vaknar upp 06.30 efter tre timmars sömn går ut och röker en cigarett såg en fin bild och tänker; kanske har jag hittat hem nu. Kanske bara för stunden men jag har hittat hem.

Jag vaknade en morgon...

0 Läs mer >>
Jag längtar bort jag längtar efter något annat jag längtar efter droger sprit cigg och musik jag längtar efter att slippa tjatiga föräldrar och skrikande syskon jag längtar efter att få göra vad jag vill när jag vill hur jag vill jag längtar efter att flytta bort härifrån jag längtar efter något annat än denna jävla hålan jag längtar efter stadens myller jag längtar efter en egen lägenhet jag längtar efter att bo tillsammans med någon jag faktiskt står ut med jag längtar efter frihet.

Längta bort

0 Läs mer >>
Jag är så glad nu. Jag har världens konstigaste pojkvän och vi mår dåligt tillsammans men det gjorde att vi direkt insåg att tillsammans mår vi bättre, han och jag. Vi klarar oss sålänge det är vi två. Och självklart ska man inte dependa på någon annan för att må bra, men för stunden hjälper det oss och så får det väl vara. Han bryr sig så mycket om mig och han hjälper mig så mycket, trots att vi träffades första gången för en vecka sedan. Det är rätt sjukt att vi båda föll för varandra på stört. Jag kände det, direkt när han sa hej att det här var något speciellt. Vi pratar så mycket båda två, så vi lärde känna varandra på bara ett par dagar. Nu är det han och jag mot världen. Jag räddar honom och han räddar mig. Kanske var det så det var menat hela tiden.

Kär i en ängel

0 Läs mer >>
Jag är hemma igen, efter en helt underbar helg. Festade sönder, hade fyllesex och hånglade med så många idek och fick nya vänner och träffade en kille jag ska träffa igen. Han är så himla snäll och go, men det känns ju lite fel att jag blev dumpad av mitt ex i tisdags och redan har något nytt på G. Men jag orkar inte ens bry mig, folk får väl tro vad de vill. Det är ju inte säkert det leder till något. Han är två år äldre och helt galen men sjukt snäll och rolig så det känns bra ändå.

Jag har dock knappt ätit under tre dagar, men druckit massa alkohol så kalorier i mängder. Det gör mig ingenting. Jag mår så mycket bättre nu, denna helgen var verkligen min räddning. Hade lätt kunnat förlänga festivalen med några veckor och bara festat sönder. Levt festivallivet fullt ut. Fast hade väl gått under.
Min kropp är full av blåmärken efter att ha sovit på tältglovet och haft för hårt sex på marken. Känns härligt.
Nu ska jag inte dricka alkohol på ett tag, och röka mindre. Halsen är förstörd.


Men jag är glad.

Världens bästa festiv...

0 Läs mer >>
Mitt ex... Jag är så arg på honom nu. Den första shocken har lagt sig och nu känner jag bara att fan vilken jävla skit han var??? Han sa att jag betydde så mycket för honom, att han aldrig tyckt om någon så mycket så fort, planerade vår framtid... Han ville att vi skulle på konsert i november, att vi skulle plugga utomlands efter gymnasiet, att han skulle betala mina tatueringar... Och sedan bara ignorerade han mig i nästan en vecka och dumpade mig? Fattar inte hur jag kunde tro att han var snäll och världens underbaraste när bara var ett jävla äckel egentligen. Nä fy fan för honom. Är glad att det är över.

Det var så konstigt, var tillsammans med en kille i fyra månader, träffade detta senaste exet och gjorde slut m min dåvarande pojkvän och blev tillsammans med han senaste då. Det höll i två månader. Ja ja. Expert på korta förhållanden typ. Men det gör inget. Nu ska jag leva singelliv och haffa pojkar och krossa hjärtan. Jag är fab.

Orkar inte skriva. Ätit för mycket idag men promenerat, cyklat, varit i stallet, promenerat ännu mer osv osv. Det är bra.

I don't need a man

0 Läs mer >>
Ensamheten gör ont och jag är full på nästan ingenting och jag är med två vänner men jag är tom innuti. Jag ska bli lycklig nu, och jag ska få massor nya vänner och komma närmre de jag har och jag ska tänka på mig själv och jag ska krossa massa sviniga mäns hjärtan för de förtjänar det och jag ska äta god mat och jag ska träna och jag ska sjunga och jag ska måla och jag ska skriva böcker och jag ska göra roliga saker JAG SKA BLI LYCKLIG. 

Det är ganska jobbigt att vara full vet ni det. Speciellt klockan 17.38 en onsdag.

När jag blir för full...

0 Läs mer >>
Och nu är jag singel. Fick ett sms ikväll. Han orkar inte mer, han tycker om mig men vi är för olika till personligheten, han hoppas jag hitta någon som passar mig bättre och är mer bekväm i en relation och han är ledsen.
 
Jag visste att det skulle komma. Jag hade nyss bestämt mig att det var okej att vi skulle göra slut, men jag är så besviken att han inte bara kunde prata om det tidigare så jag sluppit må så dåligt sista veckan, och att han inte gjort det på sms. Så jävla svagt och patetiskt. Jag fattar att han inte vågade men i alla fall ringa? Sjukt pinsamt för honom. Jag är inte så ledsen. Inte efter hur han varit sista tiden, speciellt när jag sov hos honom. Jag ville ändå inte vara tillsammans med någon som gjorde så, men jag saknar den han var förut, som skickade massor gulliga sms varje dag och ville vara med mig varje sekund. Det kändes så himla rätt till en början, men nu insåg jag att nej, vi är för olika och vi skulle aldrig funka i längden. Vi har inte samma intressen alls, inte samma typer av vänner, inte samma musiksmak, han är tyst och jag pratar om exakt allt etc etc.
 
Jag orkar inte vara ledsen mer, jag vill bara må bra igen. Jag ska leva singellivet ett tag nu, har aldrig haft chansen riktigt. Jag vill hångla med alla, jag vill ligga med nån kille jag nyss träffat bara för att jag kan, jag vill krossa de patetiska små krypens hjärtan. Män är svin, det kommer man inte ifrån. Det finns dock undantag, som ett fåtal av mina vänner men annars jävlar. Män är till för att vara snygga att se på, ge oss pengar, behandla oss som drottningar och knulla oss. Sen kan det vara nog.
 
Jag vill gråta men samtidigt, varför ska jag må dåligt över honom? Han var faktiskt sjukt feg och elak mot mig sista tiden, som inte bara kunde säga det rätt ut och sköt upp det så länge. Vi hade tillochmed sex trots att jag fattade att det var slut. Fast, lite sex skadar ju inte är glad att jag hade det ändå. Vad pratar jag ens om. Ska ta en cigg i mitt fönster, koll

I don't love you like...

0 Läs mer >>
Sitter i stadsparken i Helsingborg. Kände mig svimfärdig innan, och gick till ica för att köpa en smoothie (banan, jordgubb och äpple, inget annat tillsatt). I kassan vek sig mina knän och jag trillade nästan ihop. Kassötskan hjälpte mig att sätta mig på en bänk och jag fick i mig lite smoothie, det var snällt av henne. Mår bättre nu.
Jag sitter i gräset, insekterna klättrar upp på mig hela tiden men det stör mig inte direkt. Lyssnar på Location med Freelance Whales. Den är fin. Snart kommer min vän och det ska bli trevligt.
 
Jag sov förresten nio timmar inatt. Det känns bra. Ikväll ska jag äta. Första gången som jag kommer äta riktig mat på tre dygn men ja, det är bra. Mamma sa att jag hade blivit tunn. Vill inte bli tunn, jag vill ha min rumpa och mina bröst (som gärna kan bli större hallå kroppen u hear me) men orkar inte äta.
 
Ska inte tänka på min pojke idag. Han är en skit. Eller så mår han piss och vill inte säga det. Oavsett så klarar jag det. Behöver ingen alls.

You are somewhere in ...